Безплатна доставка над 70лв. за цялата страна

ARS UNA бутилка Dark Blue 600ML - BPA free

В наличност
SKU
55790468
33,00 лв.
Още варианти:
Бутилка за вода Ars Una Mint 600ml - BPA free Бутилка за вода Ars Una Ocean 600ml - BPA free Бутилка за вода Ars Una Magenta 600ml - BPA free Бутилка за вода Ars Una Light Pink 600ml - BPA free Pine Green (5136|) бутилка 600 мл Бутилка за вода Ars Una Icecube 600ml - BPA free Бутилка за вода Ars Una Grapefruit 600ml - BPA free Бутилка за вода Ars Una Dark Grey 600ml - BPA free ARS UNA БУТИЛКА Pink 600ML - BPA FREE Бутилка за вода Ars Una Powder Pink 600ml - BPA free ARS UNA бутилка Dark Blue 600ML - BPA free
Добави в любими
  • Бутилка 600ml от безвредни материали
  • Заключващ механизъм 
  • Матова повърхност
Виж повече

Безплатна доставка за цяла България при покупки над 70,00 лв.

Оригинален продукт

Супер качество

Описание на продукта

Бутилка за вода с матова повърхност с вместимост 600мл. Изработени от безопасна кополиестерна пластмаса Tritan, бутилките Ars Una не съдържат опасните за здравето BPA, BPS, BPF. Бутилката е удобна за пиене и има заключващ механизъм, който не позволява на течността да се разлее. Топлоустойчива между -10°C и +95°C.  

Бутилката е удобна за пиене и има заключващ механизъм, който не позволява на течността да се разлее. Топлоустойчива между -10°C и +95°C.   Бутилката не е подходяща за миене в миялна машина и поставяне в микровълнова печка!   

 

Знаете ли, че..

 

Бутилките Ars Una са изработени от пластмаса без BPA, така че са напълно безопасни, тъй като никакви вредни вещества не могат да се разтворят от материала на бутилката Какво е BPA? Бисфенол-А е една от най-често срещаните суровини в пластмасовата индустрия и изследванията показват, че той може да повлияе неблагоприятно върху развитието на човешкия мозък и други органи в дългосрочен план, да наруши хормоналния баланс на децата - поради което считаме за важно да предлагаме бутилки Аrs Uba от пластмаса без BPA.

Материалът на бутилките Ars Una е кополиестер Eastman Tritan, пластмаса, получена от растителен източник. Бутилките Ars Una не съдържат нито BPA, нито двете често използвани заместващи съставки (BPS и BPF). Обръщаме внимание на нашата околна среда - основният материал от кополиестер Easts Tritan на бутилките Ars Una е многократна, екологична пластмаса.

Бутилките Ars Una са с високо качество, суровината им отговаря на изискванията на най-строгите разпоредби за материали, които са в контакт с храни, включително германската LFGB и американската FDA.

Виж повече
Характеристики

Тип: Бутилка за вода