Безплатна доставка до цялата страна за поръчки над 70лв!

Раници Coolpack

CoolPack

BE ACTIVE! BE FIT! BE COOL! 

 

Coolpack е полска компания, която бързо се превърнав любимата марка на много малки и големи ученици. Те са свежи, различни и гарантирано привличат всички погледи! 

 

Техните модели не просто са cool, но и се открояват с цветните светове и вниманието към всеки детайл. Това ги прави и безспорен лидер в избора за раница за най-критичните - тези, които най-добре знаят кое е наистина cool - учениците.

 

От друга страна CoolPack показаха, че за да си номер едно не е достатъчно само да си cool. Отношението към детайла съвсем не се изчерпва само до външният вид. Те залагат както на огромна доза креативност при дизайна, така и на безкомпромисно качество при изработката на всяка раница. Но дори това не е всичко - CoolPack отделят специално внимание на функционалността, така че всеки сантиметър от раницата да работи за теб. От ергономичния гръб, който се грижи да се чувстваш добре до малките джобчета, които правят деня ти и теб самия по-организиран. 

 

Използвайки най-качествените и здрави материали, в съчетание с неповторими дизайни CoolPack се превърнаха в различната марка раници. Това е марката, която превърна раниците в изкуство и ни показа колко cool е да си различен.

Виж повече
Филтри
Филтрирай по
на страница

Артикули 1-12 от 1106