Ученическа раница LEGO NINJAGO Energy Explorer Premium сет

  • Марка: LEGO
  • Кат. номер: 20173-2011
319,00 лв.

Paниците LEGO NINJAGO Energy oт cepиятa Premium Explorer Schoolbag са подходящи както за първокласници, така и за по-големи ученици.

Изключително стилна и елегантна раница. Светлоотразителния символ на Ninjago върху зеления принт на LEGO фигурата на Lloyd  ще заплени  бъдещите собственици на раниците. Но вас те ще очароват с елегантните си светлоотразителни полета. Пришити във форма на латинската буква “V” на лицевите и странични панели, както и на презрамките, чиято основна цел е да направят видимо вашето дете, дори и в тъмната част на денонощието, когато се налага да бъде в близост до автомобили. 

Предимствата на модела се състоят в ергономичния твърд и вентилиран гръб от дишаща материя и меки, вентилирани презрамки със здрави катарами. За пъри път този модел предлага регулиране на височината на вентилирания гръб чрез подвижен заден панел, като скалата за различните нива е под формата на слетлоотразителни тухлички. Закопчаването е под гърдите и на кръста, за максимално разпределение на тежестта (ако раницата се препълни и стане много тежка). Закопчаването под гърдите може лесно да се премахва. Две нива на регулиране на раницата във височина и ъгъл, спрямо гърба. Удобна егрономична ръкохватка в черен цвят.

Традиционният отворен плътен джоб за вода от едната страна е елегантно пристегнат и е допълнен с плътен джоб за плодове или сандвичи от другата страна на раницата. Материята е водоотблъскваща и не се цапа лесно. Циповете са много стабилни. Дъното е подсилено с пластмасови шипове за изключителна износоустойчивост и стабилност. Закопчаването на капака е посредством масивна и много удобна катарама. В капака са обособени едно мрежесто отделение за моливи и прозрачен джоб със срочната програма. Пространството е оформено с едно голямо отделение и няколко по-малки повижни прегради за учебни пособия (формат A4). Допълнително вътрешен ластик може да прикрепва още материали за училище. Интегриран вътрешен ключодържател (само ринг, без LEGO фигурка). Външен термо преден джоб за съхранение на топла храна.

Материал: Полиестер

Koмплeктът включвa:

+ Учeничecкa paницa с размери височина 41 см, ширина 28 см и дълбочина 25 см, тегло 1270 грама и обем от 18 литра

+ Торба LEGO Energy за отделяне на спортен екип от останалите принадлежности, която може да се носи като отделна раница - затваряне на обема, чрез изтеглящи се връзки. Качествен промазан твърд материал. Ниско тегло - 100 грама/8 литра. Размери: 30 х 41 х 1 см.

+ Ученически несесер LEGO Energy  със съдържание - предлага се със следния състав: 10 бр. по-тънки цветни молива - оранжев, червен, лилав, зелен, син, розов, сив, бежов, черен, кафяв; 4 бр. по-дебели молива в основните цветове - жълт, зелен, тъмно син и червен; 2 бр. черни моливи за писане; 1 бр. гумичка; 1 бр. острилка с 2 разделения - за острене на тънки и дебели моливи; 1 бр. линия; 1 бр. триъгълник; Размери: височина 20 см, ширина -14 см. и дълбочина 4 см. Интегрирана седмична програма.

Подходяща за деца над 6 години

Характеристики
възраст
1-3 клас
тип
ученическа
пол
момчета
отделения
едно
Размери
41 х 28 х 25см
Обем
18л.
Каталожен номер
20173-2011

Подобни продукти