Поръчай с безплатна доставка над 70лв за цялата страна!

Ученическа раница COOLPACK - TURTLE - FROZEN DARK

В наличност
SKU
B15306
109,00 лв.
Още варианти:
Ученическа раница COOLPACK - TURTLE -  Princess Bunny Ученическа раница COOLPACK - TURTLE -  Panda Balloons Ученическа раница Coolpack - Turtle - Margaret Ученическа раница COOLPACK - TURTLE - SWEET DREAMS Ученическа раница COOLPACK - TURTLE - DOGS TO GO Ученическа раница COOLPACK - TURTLE - Minnie Mouse Ученическа раница COOLPACK - TURTLE - FROZEN DARK Ученическа раница COOLPACK - TURTLE - FRENCH BULLDOGS
Добави в любими
Ученическа раница с две основни отделения и Гръб AIR FLOW SYSTEM с възможност за регулиране на презрамките спрямо височината на детето. Раницата разполага и с каишка за пристягане на гърдите за балансиране на тежестта. Раницата е особено подходяща за ученици първи клас, тъй като има твърд преден панел и силно подсилено дъно, както и странични джобове за бутилка. Размер: 40 х 29 х 16 см Обем 25l
Виж повече

Безплатна доставка за цяла България при покупки над 70,00 лв.

Оригинален продукт

Супер качество

Описание на продукта

Раници Coolpack Turtle са особено подходящи за деца 1-3 клас, благодарение на твърдия си панел и регулируемите презрамки. Раницата има е регулириум колан, който се закопчава на гърдите. Той спомага за равномерното разпределение на тежестта и помага за запазването на правилна стойка.

Раницата е с две отделения. Едното е широко и е разделено с преграда. Предното отделение е малко, снабдено с органайзер за дребните вещи и място за ключове. И двете отделения се отварят и затварят с двоен цип, който стига до долната част на раницата за максимално улеснение на ученика.

За да приляга перфектно раницата по тялото на всяко дете, тя има 3-точкови регулируеми презрамки. Така може да нагласите раницата изцяло по височината на вашето дете.

Раницата е с твърдно дъно и удобно подплатени презрамки.

Раницата е здрава, надеждна и със страхотен дизайн, който ще се хареса на всяко дете.

Виж повече
Характеристики

Обем: 25l

Възраст: Ученически раници 1-3 клас

Отделения: Едно

Пол: Ученическа раница за момичета

Тип: Ученическа раница